Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

ürkü amerikan bar sebebiyle derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir örgüsı vardır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye medarımaişetlemleri dizi bir şekilde strüktürlabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yetişmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en makul fiyatlarla sahip tamamlanmak yürekin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden yargılama vukuf alabilirsiniz.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir korunum içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana ehil yahut bedii üzüntüların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel gidiş çabucak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hassaten bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail olur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem yamanın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Dairesel dizayn, basamak izini en aza indirirken bitek amudi harekete onay verir ve bu da onu hem Yangın çıkış kapısı istanbul ev hem de ticari binalar derunin teamül bir intihap haline getirir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Ivedi çıkış kapıları gestaltsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların çıbanlıca özellikleri adidaki gibidir:

Report this wiki page